Despre Mine

Salut!

Numele meu este Lăcătus Bogdan, am aproape 33 de ani și momentan locuiesc în minunata capitală a Moldovei, Iași.

Cu toate că nu am avut vreo pregatire anterioară am inceput să studiez marketingul online încă din 2006 atunci când am auzit pentru prima oară că se pot câștiga bani în acest domeniu.

Îmi era foarte greu să cred acest lucru, mai ales că internetul pentru mine însemna ore întregi de jucat jocuri in rețea, Yahoo Messenger (Cei mai tineri nu vor știi la ce mă refer acum :) ) și email-uri din când în când.

Am studiat câteva videoclipuri și apoi am văzut o ofertă de cumpărare a unui ghid ce promitea, odată cumpărat, că mă va invața să fac mii de dolari pe lună.

Binențeles că m-am entuziasmat și că i-am anunțat pe toți că mă voi îmbogăți. L-am cumpărat și ... singurul lucru câștigat a fost ... un pic mai multă experiență .. haha.

Au mai trecut încă câteva luni de invațat și de testat diverse lucruri pâna am facut primii mei bani dintr-un blog pe Google.

Suma a fost colosăla ... aproape $32! :)

Jur că am inceput să sar prin casă de parcă câștigasem măcar premiul cel mare la loto.

Pentru mine acest câstig a fost o confirmare a faptului că se poate. Următorii câțiva ani am avut unele câștiguri care mi-au permis  să duc o viață decenta. Nu pot spune că a fost una luxoasă, dar raportându-mă la economia țării noastre, a fost una ok.

Am experimentat toate domeniile marketingului online. De la site-uri de afiliere, până la Google Adsense, de la SEO până la site-uri cu filme, CPA (Cost per action), vânzări de website-uri (flipping website), lansare de produse digitale ... etc.

Când am început să inteleg și eu mai bine cum merg lucrurile, prin 2010 .. și să mă ridic încet încet, am avut unele probleme de sănătate ce m-au pus la pat în urma cărora nu am mai putut face nimic pentru 7-8 luni.

 Pentru mai bine de un an, am jonglat cu câteva afaceri offline, însă în scurt timp, în  2011, m-am întors la treabă.

De atunci și până acum am invățat foarte mult despre metode de generare a traficului, despre conversii, copywriting, relații clienți și multe, multe altele ce m-au ajutat să-mi dezvolt afacerea foarte mult, iar in ultimii 3 ani și jumătate m-am axat pe comerțul electronic.

Am avut și până acuma clienți, studenți pe care i-am ajutat să își ducă afacerea la nivelul următor iar anul acesta m-am decis să ma axez mai serios pe piața din România, până acum lucrând doar cu cea din Statele Unite.

Ca și o concluzie am avut și suișuri și coborâșuri, au fost perioade și cu bani și fără, însă am crezut că se poate și am mers mai departe. 

Cam asta este în mare povestea mea ... sper că nu te-am plictisit și că simți că mă cunoști un pic mai bine față de cum mă cunoșteai înainte de a ajunge pe această pagina.

Dacă vrei să vorbim, despre orice ... chiar și să schimbăm tituluri de cărti :) (nu știu dacă citești cărți motivaționale, dar eu sunt captivat de ele, m-au ajutat foarte mult) sau ai vreo intrebare, vreo propunere de afacere sau orice altceva scrie-mi la adresa Bogdan@ecomromania.ro și îți voi răspunde în cel mai scurt timp!

Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat, o zi excelentă vă doresc! 

P.S Ca bonus pentru vizita făcută pe această pagină îți ofer un clip scurt la care mă uit de fiecare dată cand simt că sunt un pic mai deprimat, când mi se cam îneacă corabiile, vorba românului :).

>